Skip to content

Bas Allroundbouw voor deskundig onderhoud en renovatie

In uw woning wordt geleefd. Stijlen veranderen in de loop van de jaren, bouwmaterialen gaan niet eeuwig mee en de buitenzijde van uw huis is continu blootgesteld aan de elementen. Ieder huis krijgt dus op een bepaald moment te maken met onderhoud of renovatie, hoe zuinig u ook op uw woning bent.

Bij Bas Allroundbouw voeren we renovaties en onderhoudsklussen snel, duurzaam en deskundig voor u uit. Laat u door ons uw woning op regelmatige basis onderhouden? Dan weet u zeker dat uw pand in optimale conditie blijft. Zo voorkomt u op langere termijn grote, onvoorziene uitgaven aan mogelijk ernstige gebreken.

De voordelen van onderhoud en renovatie bij Bas Allroundbouw

Snel: u wilt natuurlijk niet lang in een rommelige woning zitten. Wij staan bekend als een uiterst snel en effectief bouwbedrijf.

Duidelijk: wat we afspreken, voeren we uit.

Meedenkend: we zijn uiterst flexibel in ons werk. Loopt er iets anders dan gepland? Dan bedenken we een oplossing en regelen het.

Bereikbaar: voor, tijdens en na het werk. We zijn gemakkelijk te bereiken voor vragen of opmerkingen.

Welke soorten onderhoud en renovatie verzorgt Bas Allroundbouw?

Vrijwel alles wat met uw huis of bedrijfspand te maken heeft, kan Bas Allroundbouw voor u onderhouden of renoveren. Met een uitgebreid netwerk aan experts regelen wij ook deskundigen bij zeer specifieke vragen of problemen. We helpen u graag met:

Interieur- & binnenrenovatie

Met oog voor detail verzorgen wij de binnenrenovaties. Van de deurbel tot de afwerking van een dakkapel. Elke klus binnen de muren van een woning of bedrijfsruimte pakken wij aan. Heeft u een specifieke wens? Maak dit zeker kenbaar! We hebben een uitgebreid netwerk van specialisten tot onze beschikking: van wanddecorateurs tot glasblazers.

Dak- en gevelrenovatie

Dak- en gevelrenovatie is een – niet te onderschatten – belangrijk onderdeel van het algemene onderhoud. Vaak zijn er mankementen aan daken of gevels die met het blote oog niet waar te nemen zijn. Denk hierbij aan rottende plekken of verpulverd hout. U moet een kenner zijn om dit tijdig op te merken. Dak- en gevelrenovatie is daarom zeer belangrijk.

Renovatie van de gehele woning of één ruimte

Heeft u een groter perceel dat gerenoveerd of onderhouden moet worden? Wij draaien onze hand er niet voor om. We hebben al veel grote renovatieklussen mogen uitvoeren. Van oude boerderijen waar het houtwerk aan de beurt kwam, tot vloeren van bedrijfspanden. Feitelijk alles wat gerenoveerd of onderhouden moet worden, pakken wij aan. Ook helpen we u graag met periodiek onderhoud.

Hoe gaan we te werk?

Om goed in te schatten welke werkzaamheden er nodig zijn aan uw woning of kantoor, doen wij eerst een gratis inspectie. We nemen alles stapsgewijs door en maken foto’s van de plekken waar onderhoud of renovatie nodig is. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het werk. Als wij de opdracht krijgen, maken we met u een planning. We leggen hierbij uit wat we precies doen tijdens de uitvoer en wat dit concreet voor u betekent.

De kosten van onderhoud of renovatie

De kostenraming van onderhoud of renovatie verschilt per klus. Voor wij aan de slag gaan, inspecteren wij het werk grondig en brengen op basis van onze bevindingen een advies en offerte aan. De kosten staan bij ons altijd in zeer goede verhouding met de kwaliteit. Heeft u vragen over de mogelijke kosten? Bel ons eenvoudig op 0623280042 of stuur een mail naar bas@allroundbouw.eu.

Neem contact op
Back To Top