Ga naar hoofdinhoud

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Bas Allroundbouw helpt u verder!

“Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van nieuwbouwwoningen in Vriezenveen en omgeving, bent u bij Bas Allroundbouw aan het juiste adres.”

Wonen in uw zelf ontworpen nieuwbouwwoning

Denkt u erover om zelf een huis te laten bouwen in Vriezenveen of omstreken? Of wilt u een mooi stuk grond kopen en uw huis daar volledig naar eigen inzicht op laten bouwen? Dit heeft natuurlijk veel voordelen ten opzichte van het kopen van een bestaande woning. U koopt de grond, en wij helpen u om uw nieuwbouwwoning volledig naar uw wens te bouwen. 

Wilt u misschien nog een extra erker? Of besluit u tijdens de bouw dat u eigenlijk toch graag een aanbouw wilt laten plaatsen? Leg uw wensen aan ons voor, dan nemen wij de bouw van A tot Z voor onze rekening, maar bent u degene die bepaalt hoe de woning er precies uit komt te zien. Bas Allroundbouw maakt woondromen werkelijkheid.

Hoe we dat doen?
1

Om te beginnen heeft u een kavel nodig. Heeft u de geschikte bouwgrond aangekocht? Dan kunnen we beginnen!

2

Samen met onze partner en u maken we een plan. We tekenen uw kavel in. Als u tevreden bent, maken we het plan definitief en maken we een planning.

3

Zijn de juiste vergunningen geregeld? Dan gaan we aan de slag! Tussentijdse wijzigingen of additionele wensen nemen wij gewoon mee.

4

Tenslotte leveren wij de woning op. U kunt dan genieten van uw geheel naar eigen inzicht ontworpen nieuwbouwwoning.

Voordelen van nieuwbouwwoningen

Laat u een woning naar eigen ontwerp bouwen? Dan kunt u werkelijk alles zelf kiezen. Van de vorm van uw woning tot de kleur van uw dak. Omdat uw keuzevrijheid zo groot is, worden minder onderdelen prefab geleverd. Dit heeft enkele voordelen. Zo is het makkelijk om tijdens de bouw aanpassingen aan het plan te doen. Toch is het goed om te weten dat wij zelfs bij prefab-woningen flexibel zijn!

Wilt u bij nader inzien toch een extra schuurtje? Geen probleem, dan trekken we er nog een paar vierkante meter bij. Of de grote ramen toch op een andere plek vanwege de boom in de tuin? Prima, dan metselen we daar wat lager. Een ander groot voordeel van traditioneel bouwen is het accumulerend vermogen van de materialen. Deze materialen zijn doorgaans dikker dan bij prefab-woningen, waardoor de binnentemperatuur minder onderhevig is aan de buitentemperatuur. Alles op een rij:

Onbeperkte keuzevrijheid bij het bouwen van uw huis. U kiest echt alles.

Ongevoelig voor onvoorziene weersomstandigheden. Het weer is geen showstopper. Dus weer of geen weer, de plannen van Bas Allroundbouw gaan altijd door.

De kosten kunnen nooit tegenvallen. U gaat akkoord met een offerte en voor die prijs wordt uw woning opgeleverd.

De materialen zijn 100% duurzaam en eerlijk.

Bas Allroundbouw werkt met korte lijntjes, dat is makkelijk communiceren.

U betaalt, dus u bepaalt. U houdt altijd de regie in handen.

Uw professionele architect kijkt graag even met u mee

Soms zit een goed idee wel in uw hoofd, maar krijgt u het niet duidelijk op papier. Wij hebben uitstekende partners gevonden die ons helpen uw ideeën uit te tekenen. Soms is het zo dat u een ontwerp even voor u moet zien om het zeker te weten. Dat kan de kleur van uw dakpannen zijn of de plaats van waar beglazing komt. Het is fijn als er iemand met u meedenkt, want vier ogen zien meer dan twee. Uiteindelijk neemt u natuurlijk zelf de beslissingen.

Duurzamer, maar niet duurder met het FSC- en PEFC-certificaat

Bij Bas Allroundbouw geloven we in duurzaamheid en eerlijke producten. We voeren daarom ook met trots de certificaten van FSC en PEFC. Want duurzaam is al lang niet meer duurder en over de toekomst van onze planeet bepalen we vandaag.

Wat kost een nieuwbouwwoning?

Er bestaat geen vaste prijs voor een nieuwbouwwoning. Dit hangt namelijk volledig af van de grootte, de gebruikte materialen, uw wensen en nog meer factoren. Toch kunnen we u een redelijk beeld geven van de kosten van een nieuwbouwwoning. Het is vooral ook goed om te weten waar nog extra kosten in zitten.

Allereerst heeft u de kosten van de grond. Bij uw gemeente kunt u de prijzen per vierkante meter opvragen. Als u daar toch bent, kunt ook alvast vragen naar de omgevingsvergunning. Doorgaans bedragen de kosten voor deze vergunning zo’n 3% van de bouwkosten.

Verder moet u natuurlijk rekening houden met de nodige verzekeringen en een eventuele hypotheek. Uiteindelijk zit de hoogte van de kosten in het aantal manuren, de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt en de complexiteit van uw woningontwerp.

Nieuwbouw van uw bedrijfspand

Bas Allroundbouw heeft jarenlange ervaring met het bouwen van nieuwbouw kantoren, bedrijfshallen en werkplaatsen. Samen met u nemen we de belangrijkste eisen en wensen door en wij gaan aan de slag. Uiteraard doen we dit op de meest duurzame manier. Al onze materialen zijn gegarandeerd duurzaam en eerlijk, dit sluit aan bij wat er in deze tijd van ons als ondernemers wordt gevraagd

Bas Allroundbouw, nieuwbouw expert in Vriezenveen en omgeving

Bas Allroundbouw is gevestigd in Vriezenveen, maar kent een zeer groot werkgebied. Vriezenveen, Wierden, Vroomshoop en alles binnen Twenterand zijn plaatsen waar wij al menig project hebben mogen uitvoeren. Maar we richten ons niet alleen op regio’s Twenterand en Twente: ook als uw nieuwbouwhuis niet in Vriezenveen komt te staan, bouwen wij hem nog net zo graag.

Back To Top